Folklore er ferdig! Og Brambles Beret

Gjett om jeg er fornøyd da! Jeg er ferdig Folklorejakken! Den skulle strikkes til meg selv, og den passer, men den er litt for tettsittende enn hva jeg liker. Og dessuten så er den mye finere på mamma enn på meg. Så i dag har jeg sydd på fløyelsbånd over klippekantene, og sydd i knapper.
Håper du og jakka får en flott stund i Edinburg mamma! 

Har også strikket en lue til mamma, for hun mangler lue til turen sin. Jeg har lenge sett på luemønsteret Brambles Beret fra Knitty.com, og siden hun ønsket seg lue, så ble det lue 😉 Strikket den på en dag, og jeg må si det gjorde underverker for strikkeegoet :p

9 thoughts on “Folklore er ferdig! Og Brambles Beret

  1. Ja!! Mamsen e heldig, koser meg med jakken her i Edinburgh. Det er god og varm:-) Lua har jeg ikke brukt ennå, litt mindre vinter her enn i Trondheim!! Stor klem og takk til deg Marianne pia mi:-)

  2. Det må være deilig endelig å være ferdig? Og den ble kjempefin, fin effekt og sikkert veldig lurt på en damejakke å ha mønster oppe på skuldrene.
    Håper den har (hatt?) en fin tur til Skottland 🙂 Og at mora di er takknemlig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.