Pausedag

Jeg har en liten pausedag i dag 🙂 På mac’en ruller det strikkepodcaster, i fanget under pleddet har jeg kosegrisen, og hendene strikker på et par sokker.

Må også si gratulerer med dagen til kosepusen min som er 5 år i dag 🙂

9 thoughts on “Pausedag

    • Garnet er et selvstripende garn jeg kjøpte for lenge siden fra Three Ewes Twisted In Fiber, så jeg kan desverre ikke hjelpe deg :/ Men jeg inbiller meg at en lilla, beige og grønn fra Fabel sokkegarn kanskje funker?

  1. Nydelig teppe, herlige farger på sokkene og grisen er veldig søt 🙂
    Jentungen her spør med jevne mellomrom om vi ikke skal få oss en 😉

    • Hun er søt, men tenk dere GODT om! Det er egentlig bare meg i familien hun er kosegris til, og fremmede er hun lite glad i. Bare et tips om å virkelig sjekke ut og undersøke før dere evt får tak i en minigris. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.