Hentesett

Som tante synes jeg det er viktig at min kommende niese må få et fint hentesett i ull, og jeg legger mye av æren min i dette settet 😉 Her er jeg ute etter 100% perfekt altså, er vel derfor jeg har strikket 1 jakke som ble for stor, 2 forsøk måtte jeg rekke opp, og til slutt med egen kreativitet ble den perfekte jakken til. Labbene er også forsøk nr. 2, lua er nr. 2 og buksa fikk jeg klaff på med en gang 😉

Jakken jeg har strikket er etter Nøstebarns mønster på Hentesett, jeg har fulgt målene og maskeantall, men tok min egen vri med havskummønster, hullmønster på ermene og en liten havskumkrage i halsen. Lua er Nøstebarns mønster på Lettstrikket babylue, med en liten blomst til pynt, og labbene er også fra boka «Strikk til Nøstebarn».

Jeg brukte opp restene av garnet til Prinsesseteppet, så for 300 gram silkeull fikk jeg prinsesseteppe, jakke, lue og labber, og enda er det en liten rest igjen.

Jeg er strålende fornøyd!

Det tok ikke lang tid før det var en katt i fokus 😉 Hjelperen min ❤

10 thoughts on “Hentesett

 1. Nydelig teppe og klær til den kommende niesen din, Marianne! Du er kjempeflink til å finne gode mønster og varianter slik at det blir unikt!

 2. Prinsesseteppet er nydelig. Fargen er helt skjønn.
  Venter mitt 5 barnebarn, og de ønsker seg babyteppe.
  Finnes det oppskrift på dette teppet?
  Du har en flott blogg som jeg følger regelmessig, ligger på mine favoritter.
  Klem Barbro 🙂

 3. Du så lekkert!! Teppet er jo bare fantastisk:) Så søt vri på jakka med havskum krage, det likte jeg! (har hatt dilla på havskum-mønster i det siste….) For et heldig tante barn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.