Babylue fra Nøstebarn

Jeg ble akkurat ferdig med en babylue fra Nøstebarn og tenkte at jeg likegodt kunne benytte fredagsroen til å blogge den, så her kommer den i all sin prakt, uvasket og ublokken, men like fin fordi. Luen er fra mønsteret som heter Babylue fra Nøstebarn, som finnes i str 0-6 mnd og 6-12 mnd. Denne har jeg strikket i en str som forhåpentligvis skal være 12-18 mnd 😉 Jeg har justert mønsteret opp, og håper at den passer til hun som skal ha den.

Luen er strikket på pinne 2,5 cm, i silke-uld fra Nøstebarn i mørklilla, med en liten lyserosa blomst som pynt. Og med en liten blingblingknapp, så får du til noe ekstra med luen. Nå håper jeg bare hun som har ønsket seg den, blir fornøyd 🙂

 

3 thoughts on “Babylue fra Nøstebarn

  1. Så fin en lue, nydelig farge og litt blingbling gjorde seg. Ser du har vært veldig flink med strikkepinnene, kjole,jakke og litt babyboots også .Kjempefint,
    Ha ei go helg videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.