Tålmodighet er en dyd

I går så jakken til Sofia slik ut, jeg var kommet langt ned på bærestykket og skulle begynne på hovedmotivet, det var da det skjedde. Motivet gikk ikke opp i det maskeantallet jeg hadde, og telling X  ganger viste at jeg hadde gjort noe feil, for jeg manglet 2 masker fra maskeantallet, og 6 masker for å få motivet til å gå opp. Hva var eneste løsning? Rekke opp! Jada, 4 forskjellige nøster, pinne 2,5  og masse mønster, hurra for en drømmejobb (les: ironi). Men jeg er sta som et esel og bestemte meg for å rekke opp før jeg fikk lov (av meg selv) til å finne senga i går kveld.

20121212-210904.jpg

Nå ser jakken slik ut, og jeg er på rett spor. Det skal sies at det er viktig å få med seg alle setningene, spesielt den som sier at klippemaskene ikke skal være inkludert i maskeantallet 😉

20121212-210912.jpg

6 thoughts on “Tålmodighet er en dyd

  1. For en tålmodighet. Jeg hadde nok jukset til et par masker og latt det stå til….. Men du får betalt. Dine håndarbeid er bestandig utrolig flotte. A9ta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *