Marius vognteppe

I går fikk jeg festet de siste trådene på Mariusteppet jeg har strikket i Smart. Det er et vognteppe strikket på pinne 3 mm og 3,5 mm, og mønsteret er fra Sandnes Klassikere 0-4. Teppet er strikket på rundpinne og klippet opp i etterkant. Det som var uvant for meg var at kantene på siden ble strikket frem og tilbake over få masker, før de ble sydd fast i teppet etterpå. Kanskje ikke min favorittmåte å gjøre det på, men det ble flott til slutt.

Nå håper jeg mottakeren blir fornøyd, og at teppet blir brukt masse! Jeg synes hvertfall vogna ble nydelig med vognteppet på, og den vogna som skal brukes blir enda nydeligere med dette teppet, jeg ELSKER å strikke vogntepper 😉

DSCN0089

DSCN0088

 

DSCN0091

DSCN0094

10 thoughts on “Marius vognteppe

    • Hei! Nei det er ikke foret, men jeg strikket inn tråden hver 3. maske for å unngå lange tråder på baksiden. Men det går helt klart an å ha på bakstykke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.