Skappelgenser, skal godt gjøres å komme unna ;p

Her i vinter sa søstra mi at hun ønsket seg en skappelgenser hun også, men jeg kjente at lysten for å strikke en hel Skappel var litt «gone missing». Derfor sa jeg at hvis hun strikket så skulle jeg hjelpe henne med å få den ferdig. Jeg bestilte garn, og hun satte i gang 😀 Med litt hjelp ble genseren i dag ferdig, og den satt perfekt! Myk og deilig genser som blir god å ha nå som det blir mer vårlig vær etter hvert.

Jeg valgte et rimeligere garnalternativ, så genseren er strikket i Fairytale og Drops alpakka på pinne 6. Jeg fulgte mønsteret, men brukte pinne 6 istedet for 7, slik at den ikke ble SÅ stor.

skappel

Teamwork! ❤

SONY DSC

2 thoughts on “Skappelgenser, skal godt gjøres å komme unna ;p

  1. Hej! Jag funderar på att köpa en Hansen Minispinner. Det verkar inte som om man får allt vad man behöver när man köper en sådan. Jag tänkte, att du kan tala om för mej vad jag måste beställa mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.