Snøfnugg

Jippi! Husker dere at jeg nevnte et hemmelig strikkeprosjekt ved juletider? NÅ kan jeg dele det med dere, og jeg gleder meg til det. Jeg har nemlig teststrikket et vognteppe for Pinneguri som kommer ut i en e-bok i april sammen med 4 andre teppemønstre.

Det jeg strikket heter Snøfnugg og er strikket i Bugga på pinne 2,75 mm og 3 mm. Det er ca 70*70 cm stort og er NYDELIG! Når jeg ser på bildene må jeg nesten klype meg i armen for å minne meg på at det har faktisk JEG strikket 😀

Foto: Pinneguri

Foto: Pinneguri

Foto: Pinneguri

Foto: Pinneguri

Foto: Pinneguri

Foto: Pinneguri

16 thoughts on “Snøfnugg

  1. *dån klas i golvet* Hjelpe meg for et kunstverk!
    Både av deg som har strikka og av Pinneguri som har tegna
    Aldeles nydelig!

  2. NYDELIG!! For en jobb og for et resultat!! Bøyer meg i støvet for både designer og teststrikker 🙂

  3. Fy søren, det var lekkert! All ære både til designer og strikker! Bøyer meg i støvet for dere begge!

  4. Dette er det nydeligste teppet ever. Fy flate det er vakkert!!!!
    For en jobb å strikke. Gleder meg til dette mønsteret kommer:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.