Lilla og grønn merino fra rokken

Dagen før Tour de Fleece startet fikk jeg ferdig et hespe garn. Garnet er selvblandet merino og litt glitter i fargene grønn, lys lilla og mørk lilla, som jeg har blandet på et blandingsbrett (blending board). Hespet veier 158 gram og måler 737 meter (altså 466 meter per 100 gram garn). Det er litt tykk og tynt, men jeg liker det og gleder meg til å se om jeg finner noe å bruke det til. Tips mottas med stor takk 🙂

Jeg digger fargene sammen, og kjøpte de da jeg var på Spinnvilt i 2010, godt marinert ull som endelig kom til sin rett. Spunnet på minispinneren, lille frøken Hansen.

Det skal godt gjøres å få til et bilde utendørs uten at Paddy hjelper til 😉

2 thoughts on “Lilla og grønn merino fra rokken

  1. Lekkert og spennende garn – og flott katt. Det trylles fram vakkert garn og nette sokker i lange baner… Jeg er imponert :0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.