Bratsbergdagene

I dag har jeg vært på spinning i offentlighet sammen Trønderrokk-damene, altså vi som treffes og spinner hver 1. søndag i måneden på Bratsberg skole. Og siden det i dag ble arrangert Bratsbergdagene her i bygda i helga, så stilte vi opp og fikk spunnet litt mens flere aktiviteter foregikk. Noen nysgjerrige blikk og spørsmål ble det, og ca 10 stykk unger fikk prøvd å lage sitt eget garn på håndtein.

På rokken min var det merino og silke i dag, lilla selvfølgelig 😉

20130907-160348.jpg

Jeg og Daisy 🙂

20130907-160354.jpg

2 thoughts on “Bratsbergdagene

  1. Super dag 😀 Og jeg ble faktiskt ferdig med å spinne polwarthfletta, som jeg startet på under TdF2013 😀 Også er den ferdig kjedetvinnet 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.