Lilla merino/silke

Da jeg var på Lillehammer hadde jeg lilla merino/silke på rokken, og ble ferdig med entråden den helga. Dagen etter tvinnet jeg og vasket garnet, men så har det blitt liggende. Nå har jeg fått ut fingern og faktisk sjekket hvor mange meter og gram det er.

Dette har jeg spunnet på Majacraft-rokken min, Rose, og jeg har laget et totrådet garn. Dette blir neste prosjekt har jeg bestemt meg for. På Facebook i Råkknroll-gruppa har vi en spinne- og strikkealong på sjal som skal foregå, og jeg er på jakt etter det perfekte sjalmønster til dette sjalet. Jeg har 115 gram, og 468 meter 🙂

DSCN0873

DSCN0870

DSCN0871

 

4 thoughts on “Lilla merino/silke

    • Takk for tipset! Det kan være et godt alternativ, jeg har tenkt på Magrathea, men det kan være moro med noe nytt som jeg ikke har strikket før også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *