Veyla

Da tror jeg årets siste prosjekt er ferdig, fingerløse vanter av Ysolda Teague som heter Veyla. Jeg har strikket mine i håndspunnet babykamel som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte. Garnet ble spunnet i 2010, så da er det litt greit at jeg ikke husker for jeg kjøpte ulla :p

20131230-222152.jpg

Mine er strikket i størrelse small på pinne 3,25 mm, men de ble for store til Mariannelankene som egentlig er i 8-års størrelse :p Men mamma klager ikke, for hun har nemlig fått  seg et nytt par som kan varme henne 😉 Må bare få kjøpt 8 små knapper som skal holde blondekanten sammen, på bildet jukset jeg nemlig med en knappenål, hehe.

20131230-222145.jpg

Måtte ha noe å strikke på i kveld, så jeg har lagt opp til en Baby Surprise Jacket av Elizabeth Zimmermann i Cherry Tree Hill Supersock Select i fargen Life´s a Beach 😉 Strikkes på pinne 3,75 mm. Jeg har en Holmenkollengenser som skal strikkes også, men tenkte at det får vente til neste år 😉

One thought on “Veyla

  1. Fine og delikate pulsvarmere! Mange av mine plagg (både store og små) går til mamma om de ikke passer til meg. Hun synes iallefall at det er veldig greit;) Stoppet opp da jeg så hvilket garn du hadde brukt. Visste ikke at man kunne strikke med kamelhår engang. Men jeg ser jo det nå, pulsvarmergarnet ser jo fint ut:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *