Tante Ull – episode 1

Jeg starter året 2014 med å hoppe ut i noe nytt og skummelt som jeg har grublet på siden i fjor sommer, nemlig min egen podcast. Legg gjerne igjen en kommentar så jeg får vite hva du holder på med også 🙂

Jeg nevner også podcasten Med pinner av Pinneguri. Jeg var så heldig å få være med i første episode, og det ga meg blod på tann til å begynne en egen som jeg har tenkt på siden i fjor sommer.

Strikking:
Baby Surprise Jacket – Elisabeth Zimmermann – Cherry Tree Hill Supersock Select i fargen Life’s a beach – pinne 3,75 mm

Ferdig:
Veyla av Ysolda Teague i babykamel.

20131230-222145.jpg

Spinning:
Silke/merino fra Ashford – i fargen Fiolett på Majacraft Rose.

Planer:
Genser i Norsk Pelsull fra Fortuna
Malsen og mor toppen og ned genserveiledning
Holmenkollengenser i Sandnes Alpakka – Tema 35 Norske Ikoner, modell 13
Trønderrokkspinning på søndag – Bratsberg skole fra 12-16

23 thoughts on “Tante Ull – episode 1

 1. Ok… Nå har jeg hørt på episoden. LOOOOOVED IT 😀

  Ang. fancy hals på genser: Hva med ei liggende flette rundt, og så plukke opp masker på den, og så strikke nedover….. Jeg tror jeg har sett ei lue en plass med lignende teknikk.

 2. Fint og inspirerande! Både strikkinga, spinninga og eg fekk enda meir lyst til å kome til Trondheim, både på søndagstreff og i april. God start!

 3. ÅH! Så koselig!! Dette har du ingen grunn til å være redd for!! =)

  Gleder meg til fortsettelsen! <3

  Pulsvantene ble superlekre, og kan tenke meg de både er myke og varme! =)

 4. Jeg er glad du turte. Kjempespennende å høre på deg. Du har en god stemme og mange gode budskap. Du tryller med pinner og trollbinder med ord din. Stå på. Venter i spenning på neste episode.

 5. Hei!
  Jeg var fast lytter til «Ullstund» da det var og det var en gledelig nyhet å se at du begynner igjen. Gleder meg til fortsettelsen 🙂 Akkurat nå så nyter jeg en kopp kakao mens jeg hører på podcasten. Det jeg strikker fortiden er votter med hufsamotiv, det går ikke så fort med flere farger, men øvelse gjør mester!

 6. Super start, fin stemme, fin lyd, fine temaer, gode bilder, litt humor <3 Gleder meg til episode to, som kom i dag 🙂 Hører jo en del amerikanske podcaster(videopod'er blir for mye for tida, gleder meg til de passer igjen), men som husbundet, strikkekaféabstinensfull strikkeogspinne-dame kjenner jeg at å høre norske(og svenske) podcaster gir meg en ekstra følelse av å "være litt med". Deilig!

 7. Fann den i I-tunes etter grundigare søk. No manglar berre ein kaffikopp, så er frimorgonen perfekt! Så bra med norsk strikkepodcast. Gleder meg!

 8. Hadde ikke fått med meg dette før nå, men bedre sent enn aldri!
  En flott podcast du har laget, og jeg gleder meg til å høre resten av de som ligger ute allerede og de som kommer.
  Jeg ble så inspirert av å høre deg, at jeg måtte blogge litt 😉

  • Så moro at jeg kunne inspirere til blogging igjen! Jeg var på besøk i bloggen din, men er usikker på om kommentaren ble lagret eller ikke. Kjempefin genser, og veldig moro at du hører på. God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.