Tante Ull – Episode 4 – Uglene kommer

Strikking:

 • Mariannegenseren – Norsk Pelsull fra Hifa – pinne 3,5 mm og 4 mm.
  45651_10152160098030469_1990745836_n
 • Slumreteppet Unni

  11837232734_cc7f654238_z

  Bilde lånt fra pinnehobby.blogspot.com

Spinning:

 • Cirkus fra Tante Ull – Polwarth
  img_1745_medium2

Ravelenics:

Vær med i Ravelenics i Ravelrygruppa til Tante Ull Podcast

Regler/retningslinjer:

 1. Prosjektet må være en utfordring for deg å utføre i løpet av 17 dager.
 2. Det er ingen regler om hva utfordringen skal være. Som i OL er det mange arenaer, og er du nybegynner så kan et pannebånd være en stor nok utfordring. Eller kanskje du kan lære deg  å spinne i løpet av OL? Ingen utfordringer er for store eller små, det er opp til deg selv å finne ut hva du vil gjøre.
 3. Selv om det skal være en utfordring, så vær fornuftig. Bruk fornuften og unngå senebetennelser og søvnløse netter, ta vare på deg selv.
 4. Ingen tyvstart før OL-ilden er tent.
 5. Fullfør før OL-ilden slukkes.
 6. Du kan strikke prøvelappe før starten, viktig med litt «trening» før alvoret starter.

8 thoughts on “Tante Ull – Episode 4 – Uglene kommer

 1. Koselig episode 🙂 Genseren din blir kjempefin! Og kos deg masse videre med teppet! Hvis jeg skulle vært med i Ravelenics, ville jeg foretrukket en tråd for hver dag, mer oversiktlig 🙂
  Ha en super kveld!

 2. Strikkepodkast var heilt nytt for meg inntil eg oppdaga Pinneguri sin for nokre dagar sidan. Derfrå hamna eg her, og no har eg høyrd alle episodene av podkasten din. Definitivt vekas høgdepunkt, og eg gler meg til å følge med vidare. VELDIG koseleg 🙂

  Eg lurer på om eg skal blir med på Ravelenics, det høyres ut som eit artig prosjekt. Då kan ein gjere noko for seg sjølv, men samstundes føle at ein gjer det saman med andre. Kva som vert mitt prosjekt veit eg ikkje, og eg veit heller ikkje om eg forstår korleis eg blir med – men det er då nokre dagar att på å finne ut av begge deler!

  • Så hyggelig å høre, tusen takk! Ravelenics er ikke komplisert, vi er en gjeng som skravler om hva vi skal gjøre på Ravelry.com i gruppa mi der inne. Bare gi deg til kjenne 🙂 Egentlig så er det ikke mer komplisert enn at man strikker, spinner eller hekler til aktivitetene på TV, setter seg egne mål mens de på TV sporter 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.