Episode 7 – OL-feber

Strikking:

Spinning:

 • Merino/tencel fra Spunky Club, ferdig etter et par spinnerunder til
 • Merino/silke på Bosworth håndtein
  20140213-103759.jpg

10% salg på Opal og Regia hos getknitted.com

 

 

 

4 thoughts on “Episode 7 – OL-feber

 1. Det er bare så herlig å høre på podcastene dine! 🙂 Måtte ha noe å lytte til mens jeg ‘slet’ meg igjennom litt perlestrikk. Perlestrikker en ‘demo-lue’, OL-lue (jeg er nemlig ingen heklemester).

  Ble veldig nysgjerrig på det Regia sokkegarnet. Men hvor i alle land kan man bestille det? Har søkt litt rundt, men syns ikke det var kjempestort fargeutvalg.

  Ha en flott dag videre! 🙂

 2. Angåande firkantpinnane, kan det vere at ein held i pinnane på ein annan måte, slik at ein ikkje spenner seg slik i hendene? At når ein har runde pinnar så «tviheld» ein litt i dei utan å vere klar over det, men det gjer ein ikkje med firkantpinnar sidan dei ligg litt annleis i handa? Berre ein tanke som slo meg, eg har ikkje lest noko forskning på det.

  Eit lite tips til innlegg du kunne ha skrive ein gong – spinning for dummies! Eg kan ingenting om spinning, men har vorte litt interessert etter å ha høyrd på podkasten din. Det hadde vore kjekt å sjå korleis du gjer det 🙂

  Fekk forresten lyst på glittersokkar sjølv no, men du har vel kanskje skjønt ut i frå innlegga mine på Ravelenics at sokkar ikkje heilt er mitt favorittprosjekt. Kanskje eg må bestikke mor mi til å strikke det til meg :p

  • Jeg tror du er inne på noe der med de pinnene altså, men det er ganske fantastisk, jeg tror jeg må prøve flere altså 😉

   Takk for tipset, jeg skal gruble litt på om det går an å få til et slikt innlegg 🙂 Glittersokker er ganske mye enklere enn de du strikker nå altså, det er jo ikke småtterisokker du strikker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *