Episode 9 – vi møtes igjen ugler


Strikking:

  • Holmenkollengenseren er ferdig! Måtte kjøpe til 2 ekstra nøster.
  • Ugleteppet, strikker på 8. uglerad i Shetland Soft fra Malsen og Mor
  • Selvstripende sokker i Stray Cat Socks på pinne 2,5 med KnitPro Cubics strømpepinner, i fargen Momentum. Med «etterpåhæl» over 60% av maskeantallet.

Spinning:

Ravelenics:

  • Trekning av 3 premier: 1 fra Daisy Knitsalot, 1 med valgfritt mønster med verdi opp til $7 på Ravelry, og den siste premien er 2 nøster Arwetta Classic i fargen 227

Tidsfordriv:

  • Nye TV-serier; The Good Wife og 2 sesonger av Broen

4 thoughts on “Episode 9 – vi møtes igjen ugler

  1. Det er så inspirerende å høre på podcasten din. Jeg har lenge hatt lyst til å lære å spinne eget garn, men syntes det er litt voldsomt å kjøpe stor rokk og kanskje ikke like det, og hadde glemt alt om håndtein inntil jeg hørte om det hos deg. I dag kom håndteinen, og alt annet håndarbeide ble lagt til side for å prøve. Jeg er hekta, så nå er det en spinner til i verden takket være deg 🙂

  2. Takk for nok ei fin episode! Dette har vorte vekas høgdepunkt for meg, det er så utrulig koseleg å høyre på deg 🙂 Eg har også følt eit slags vakuum denne veka, kva har vi eigentleg brukt dagane på dei fire siste åra utan OL? :p Gled deg til å sjå Broen, eg fekk det heller ikkje med meg på tv og kjøpte sesongane på DVD. Trur eg såg heile første sesong på to dagar. Veldig spennande! Kanskje eg må sjå det på nytt for å fylle dette vakuumet litt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.