Holmenkollen og OL-strikken ble ferdig!

Hipp hipp hurra, jeg kom i mål! Denne genseren ble startet under åpningssermonien, og avsluttet i går på avslutningsdagen av OL 2014. Jeg skal innrømme at finishen ble gjort etter at ilden ble slukket, men jeg er like fornøyd, for jeg ble ferdig i løpet av de 17 dagene.

Genseren heter Holmenkollen, og er modell nr. 13 fra Sandnes Garn sitt hefte Norske Ikoner. Jeg har strikket størrelsen M, men med lengre ermer enn det som står i mønsteret. Garnet er SandnesGarn Alpakka. Nå er det bare å krysse fingre og tær for at den passer mottakeren 😀

12743663424_3eb9287fd8

12743347933_9c50356cdd

4 thoughts on “Holmenkollen og OL-strikken ble ferdig!

  1. Gratulerer! Du har et imponerende tempo. Genseren min ble også ferdig idet ilden slukket, men den tok meg ti måneder… Årgangsgenser, kan vi nesten kalle det.
    Det har vært morsomt å være med på OL-strikken, takk for flott initiativ!

    • Takk 🙂 Jeg tror jeg brukte et nøste bunnfarge mer enn hva som står i mønsteret, 8 nøster bunnfarge og 2 nøster mønster, men jeg har ikke skrevet det ned så det er litt usikkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *