Fargeterapi

Et sikkert vårtegn er at jeg finner frem ull og farger igjen, og setter i gang med å farge nye fletter som kan spinnes i ettertid. I går var det en slik dag, litt grått og trist i Mariannehverdagen, da er det alltid flott å finne frem farger som hjelper på å få frem humøret og kreativiteten. Musikk i rommet, eddiklukt og masse farger. HERLIG! Legger med bilder fra i går, 4 fletter i 50/50 ull og silke ble det, og i dag har jeg fått farget 5 til, og mer ull er på vei i posten. Og helt nederst legger jeg ved sangen som konstant sto på repeat i går, den er så fin <3

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

5 thoughts on “Fargeterapi

  1. Flotte farger – til å bli glad av. Og musikk til å bli rørt av. Kos deg i vårdagene, både de grå og de med sol

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *