tilMEG!

Før påske fikk jeg pakke i posten fra Malsen og Mor, det var en tilMEG!-pakke, altså en overraskelsespakke 😀 tilMEG! er 3 overraskelsespakker som jeg har betalt for, og i løpet av 4 måneder får jeg 3 pakker med materialer til et kreativ prosjekt, spesialdesignet mønster og en liten overraskelse.

Skjermbilde 2014-04-19 kl. 10.20.51

Denne gangen kom det 3 nøster Shetland Soft, et lite målbånd, og mønster på en lue. Fargene var midt i blinken, og jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal strikke luen enda, eller om jeg skal bruke garnet på noe annet morsomt. Tiden vil vise 🙂

4 thoughts on “tilMEG!

  1. Nydelege fargar. 🙂 Eg strikkar ikkje hua, synast ikkje noko særleg om mønsteret, men fargane eg fekk var så utruleg flotte. Blir nok brukt. Snart. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.