Camp Loopy 2014

Jeg sitter og lurer på om jeg skal være med på Camp Loopy i år, er det noen av dere som skal være med? Camp Loopy er en virituell sommerleir, hvor man skal strikke 3 prosjekter med noen kriterier. Første del er et prosjekt hvor 400 yards skal strikkes. 

Jeg har ikke bestemt meg enda, men jeg lurer litt på det. Noen andre som skal være med?

20131227-234827.jpg

 

4 thoughts on “Camp Loopy 2014

  1. OI oi oi – høres spennende ut! Kan man strikke av stash, eller må man handle garn hos Loopy Eve? Spørsmålet er vel om jeg har tid til å strikke i juni med Sock Madness og et sjal som må være ferdig innen et bryllup…

  2. Hmmm… Kanskje det, hørtes litt gøy ut da 🙂 I såfall blir det i kombinasjon med garnlagerslanking, har visst handlet nok i det siste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.