Episode 18 kommer neste uke

Som noen av dere vet så har jeg sykdommen ME, den setter meg helt ute av spill noen ganger, og den siste uka har vært av det slaget. Ikke uventa siden jeg har vært på spinnetreff, men spinnetreffet var så absolutt verdt det! Men, når jeg blir satt slik ut av spill så forsvinner også kreftene til håndarbeid og det blir lite gjort på den fronten som jeg snakker om i podcasten. Derfor utsetter jeg episoden til neste uke, jobber videre med å lade batterier og håper neste uke bringer mer håndarbeid og til slutt en ny podcast.

Håper dere får ei flott helg, og så snakkes vi neste uke!

IMG_7451

3 thoughts on “Episode 18 kommer neste uke

  1. Det er viktig å lytte til kroppen. Håper du får lada og orkar å gjere litt handarbeid 🙂 Eg har sjølv ein kronisk sjukdom som fører med seg (blant anna) utmattelse, så kjenner meg igjen i situasjonen. Sender over litt energi-vibbar medan eg gler meg til podkast! 🙂

  2. Ta tida til hjelp for å få energien tilbake, som Ingvild skriver ovenfor – lytt til kroppen. Vi som er tilhørere venter gjerne, for det viktigste for oss er at du har det bra! Riktig god bedring 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *