Sommerstemning

Ute er det grått og vått, slettes ikke noen sommerstemning. Men inne derimot, der har jeg jobbet for litt sommerstemning i dag. Pyntet med litt turkise duker og innså at de grå glassbrikkene var modne for en liten pause. Heldigvis har jeg «litt» bomullsgarn i stashet, og fant frem mønsteret til Kari, og heklet meg noen nye og mer sommerlige glassbrikker 🙂

20140526-133854-49134208.jpg

7 thoughts on “Sommerstemning

  1. Oi, så frisk farge – en skikkelig wooosj – her er jeg!
    Tilfeldighetene skal ha det til at jeg har begynt å se etter turkise gardiner til stua den siste uka 🙂 Det blir enten turkis eller bondeblå… men turkis frisker mere opp 🙂
    Jeg trenger noe mer vårlig enn orange 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.