Spinnere og strikkere! En sam-spinn-strikk :D

1557577_10152391512835469_4352852242391038764_n

På Trønderrokktreffet ble jeg inspirert til å spinne garn til en genser/jakke til meg selv, og det har jeg begynt med. Så da tenkte jeg, kanskje noen flere vil være med og strikke et plagg av egenspunnet garn? Hvis du har lyst til å være med så kan du tagge innlegg på Instagram med #spinnogstrikk, eller så kan du legge igjen en link her til et blogginnlegg, og jeg linker til bloggen din.

Dette er ikke et hurtigprosjekt, så jeg tenker at jeg lar den holde på til 1. oktober 2014 og blandt de som har vært med trekker jeg da en vinner som vinner noe spinnerelatert 😀

6 thoughts on “Spinnere og strikkere! En sam-spinn-strikk :D

  1. Jeg er med…nå kan jeg spinne ull av våre spælsauene og jeg har første gang farget merinoull,,,,så skal det bli en sinnasaujakka,jeg hoper å klare det ,et øyeblikk har jeg tre kopplamm og mye mer job,men jeg har store lyst…!

  2. Jeg er med Marianne – men jeg spinner bare på håndtein og er som kjent helt fersk. Satser på at et lite plagg blir godkjent;) Veldig gøy å ha noe å strekke seg etter. Har allerede en plan for hva jeg skal strikke selv om jeg ikke har kommet så langt på spinnefronten…hihi…:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *