Camp Loopy, 3. prosjekt

camplooy3

I dag fikk jeg vite kriteriene for det tredje prosjektet i Camp Loopy 2014, ganske enkle egentlige. Strikk noe som er minst 800 yards, og strikk i en favorittfarge. Jeg tenkte først lilla, selvfølgelig ;p MEN, nå i sommer har jeg byttet ut lillafargene i stua med turkis, og jeg mangler et turkis pledd. Derfor, prosjekt 3 i Camp Loopy blir Hemlock Ring Blanket i en turkis Cascade 220 som heter Anis 🙂

3 thoughts on “Camp Loopy, 3. prosjekt

  1. Det blir nok nydelig!! Fargen er visst en av mine yndlingsfarger også 🙂 Angrer litt for at jeg ikke ble med på Camp Loopy 2014 kanskje jeg blir med neste år…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.