3. søndag i advent

God 3. søndag i advent! Her tente jeg lysene til frokosten i dag, og tenkte litt ekstra på mormor som skulle hatt bursdag i dag <3

IMG_9593

Sammen med kaffekoppen i dag, ved siden av meg, ligger ugleteppet. Jeg er på siste kant nå, og har planer om å bli ferdig i dag. Det blir ikke voksenstørrelse som planlagt, men babyteppe istedet. Jeg gleder meg så til å få vasket det og kjenne hvordan garnet blir etter et bad med Milobobler. Mitt Slumreteppet Unni strikkes i Shetland Soft på pinne 3 mm og 3,5 mm.

IMG_9594

Vær forberedt på ferdig teppe i neste innlegg, juhuuu!

3 thoughts on “3. søndag i advent

    • Så moro! Det er veldig morsomt å strikke er det, spennende å se hvordan det blir med neste farge 😀 Lykke til og en god uke til deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.