Mens jeg venter på et nytt strikkeprosjekt

Sneen dalte lett og fin,
og strøk blidt mot ruten min
i morges da jeg drømte på min pute.
Vi tok skjerf og votter på,
hastet veldig med å gå,
snart var det tusen barnespor her ute!

Ute snør det i dag, klokka er 11, men likevel er det skikkelig blåtime ute. Her inne har jeg nettopp satt en glutenfri pepperkakedeig i kjøleskapet, blir spennende å se om den blir brukandes til baking senere i dag 😉

Ellers så venter jeg på pakke i dag, jeg håper virkelig at det kommer garn i postkassa i dag. Nevøen var syk tidligere i uka, og vi hadde en fin dag sammen i sofaen med filmer og Ipaden. Da passet det fint for tante å spørre om kanskje hun skulle strikke en genser til han. Det var han med på, og sammen ble vi enige om raglangenseren med trekant fra boka Børnestrik på pinde 3,5-4. Jeg har bestilt Alpakka fra SandnesGarn i en mellomgrå farge, ja for han ville ha grå genser 🙂 Det blir nok julas strikkeprosjekt i år, tror det blir bra jeg 😀

ret_20nem_20raglan_20_20-_20varianter-p_medium

© Line Falck, Lene Holme Samsøe

 

3 thoughts on “Mens jeg venter på et nytt strikkeprosjekt

 1. Ja det var lurt å spørre og at han fikk velge, da kommer han til å bruke det. Klok av skade spørres ungan først…
  Genseren er nydelig. Har boka, men har nok ikke sett denne. Men er den strikket «på vranga» eller er det bare vrangmasker ?
  Godt prosjekt i romjula det. Tror du får «skylden» for mitt prosjekt i jula. Den halsen med sjals spiss forran + garn fra woolspire, det kom igår. Gleder meg.
  God helg. Her i skogen er det hvitt hvitt, gubben og unga skal ut å sage juletre etterpå 🙂

  • Ja, veldig lurt å spørre 😉 Den er strikket på vranga, hvis ikke hadde jeg dødd tror jeg :p Og så er den fra toppen og ned, tror det blir bra. Men må vente litt, for det kom ikke garn i dag heller.

   Jeg tar gjerne skylda jeg, for det var et fint lite prosjekt 😀 Kos dere med juleforberedelsene!

 2. Hei! Må bare få sagt at du virker som ei fantastisk tante!!! Både for tantebarna dine, men også for søsteren din sin del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *