Aj aj aj, hva er det som sjer??

I dag har det skjedd, det som jeg aldri hadde trodd skulle skje… Jeg har bestilt meg garn til en Mariusgenser, til meg selv 😮

I løpet av de siste snart 2 årene har jeg gått ned rundt 20 kg i vekt, og alle strikkeklærne mine er for store rett og slett. Nå er det på tide å utvide garderoben litt, og da jeg var innom en garnbutikk i går fikk jeg et syn i alpakkahyllene. 😉 Jeg så lilla, jeg så oker, og jeg så hvit. Jeg har grublet siden i går, og i sted bestilte jeg garn. Så nå har jeg ikke bare en, men to (!) gensere i strikkekøa, og begge er til meg. Det KLØR i fingrene!

Genseren jeg skal strikke er denne damemodellen:

_8957966896_medium

©SandnesGarn

 

Og fargene da! Jeg skal ha lilla i hovedfarge, med naturhvitt mønster og en gul kant øverst. Ååå, dette blir spennende!

mariustobe

Men nå er det på tide å logge av, her skal jeg kose meg med TV-underholdning og strikke på genseren til Sander. Straks ferdig med første ermet nå 🙂

God lørdagskveld!

8 thoughts on “Aj aj aj, hva er det som sjer??

  1. Å kor du e flenk! Det er jammen meg en prestasjon du har gjort, med tanke på alt det andre som skjer i livet ditt.
    Tar av meg hatten.
    OG den Mariusen blir jo dødslekker! Lilla og oker er digg!
    Ha ei flott helg, om du ikke blås og snør bort da.

    • Tusen takk, ja, jeg er ganske stolt. Og så ser det veldig moro! Gleder meg til å begynne på ny genser, og i dag er det kaldt her, men været er fint. Så nå er det fyr i peisen og Tour de ski på TV, og strikking da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *