Ret nem raglan

Jippi, endelig skinner sola igjen og jeg spurtet ut med tøflene, kameraet og mitt siste ferdige strikketøy 😉

SONY DSC
I forigårs ble genseren til Sander ferdig, mønsteret heter Ret nem raglan og er fra boka Børnestrik på pinde 3,5-4. Egentlig skulle jo vrangsiden være ute, men jeg forelsket meg i hvordan den så ut på rettsiden, så jeg valgte å ikke vrenge den da den var ferdig.

Denne er strikket i Sandnes Alpakka i fargen 1042, og jeg brukte pinne 3 mm til vrangbordene og 3,5 mm til selve genseren. Strikket i str 8 år, men la på 4 cm i lengden, og 1 cm i ermene slik at den blir passe + litt ekstra å vokse i til han som skal ha den.

SONY DSCDSC09165SONY DSC

4 thoughts on “Ret nem raglan

  1. Flott genser du har strikket:) Jeg så fine bilder av tantebarnet i denne også;) Den ble jo helt perfekt i størrelsen!
    Håper du får en fin torsdag Marianne:)
    Vi møtes om ikke så lenge tenker jeg.

    • Takk! Ble veldig fornøyd med genseren og det tror jeg han som fikk den ble også, så oppdrag vel utført 😉

      God torsdag til deg også! Og ja, vi møtes om ikke lenge, gleder meg allerede til skravling og strikking/spinning 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *