Episode 49 – lydversjon

Jeg har grublet og tenkt på hva jeg vil gjøre med podcasten fremover. På mandag kom jo episode 49 i videoformat på YouTube, og i dag tok jeg opp lydversjonen av 49. Jeg har fått overveldende mange positive tilbakemeldinger på videopodcasten, men også noen som sier at de vil savne lydpodcasten som lastes ned i en app på telefonen. Har du lyst til å følge videopodcasten fremover må du gjerne abonnere på YouTube-kanalen min, så får du beskjed når det kommer en ny episode.

Derfor så er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å fortsette med begge deler. Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det for det kommer jo an litt på hvordan formen min er. Ikke sikkert det kommer lyd og video på samme dag, annenhver gang går også an. Jeg må se det litt an, men jeg liker begge deler og jeg vil at dere som følger meg også skal være fornøyd.

Uansett, episode 49 kan nå lastes ned 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *