Nytt pledd – bildeskred av Vividteppet

I did it! På lørdagen ble jeg ferdig med den siste lappen av Vividteppet, lapp nr 40! Jeg la det utover gulvet og fant ut at sånn ville jeg ha det, da var det bare å sette igang med syingen. Jeg har brukt en metode som heter mattress stitch på engelsk, usikker på hva det norske ordet er (hvis noen vet, så opplys meg gjerne).

SONY DSC

Mitt Vivid er strikket med 4 nøster Kauni Effektgarn, farge EI, på pinne 3,75 mm. Da hver lappe var ferdigstrikket blokket jeg de til målene 22*22 cm, så da jeg var ferdig med strikkingen, var alt klart til å monteres.

For moro skyld har jeg regnet litt på hvor mye tid jeg har brukt. Hver lappe har vel tatt ca 2 timer tror jeg, så da blir det 80 timer strikking, og så har jeg brukt 20 timer på sammensyingen og trådfestingen. Så 100 timer ca tok det å strikke dette teppet. Men jeg har faktisk kost meg max underveis, og nå som det er ferdig, er jeg så fornøyd! Jeg ble ferdig med sammensyingen på mandagkveld, men det har vært skikkelig gråvær her så utelysene har vært tent hele døgnet, og ikke akkurat egnet vær for bildetaking. Men i dag! I dag er det et solglimt, og jeg ilte frem med kameraet med en gang. Jeg er faktisk så fornøyd, at jeg klarte ikke velge hvilket bilde jeg skulle bruke, så derfor kommer det et bildeskred med Vividteppet 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

13 thoughts on “Nytt pledd – bildeskred av Vividteppet

  1. Aldeles nydelig teppe! Du har all grunn til å være fornøyd, godt jobba i de 100 timene!!
    Jeg får mer og mer lyst til å strikke et vividteppe når jeg ser de fine bildene dine.

  2. Kjempevakkert teppe! Jeg er allerede i gang med planlegging av julegaver 2016!, og planen er et Slumreteppe Unni til lillesøster på da 9 år, og kaaanskje mamma’n min skulle fått et Vividteppe!, det er kjempeflott!! 🙂

    Ha en herlig helg! 🙂 Alltid stas å se prosjektene dine og lytte til podcasten, selvom jeg kanskje ikke er den flinkeste til å legge igjen et lite livstegn. 😉 🙂

    • Takk skal du ha Victoria 🙂 De gaveplanene dine er jo utrolig da, du kommer til å bli årets søster og datter i såfall 😉

  3. Hei! Jeg har kjøpt mønster på Vivid-teppet og har problemer med å oversette til norsk 🙁 Har aldri strikket etter engelsk oppskrift før. Finnes det noen som kan oversette hele mønsteret tiøl norsk for meg? Jeg betaler gjerne for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.