Podcast

Episode 53 – Tante Ull Podcast feirer 2 år!

images


Bursdags-gi-bort!

il_570xN.840690816_1l98

For å være med i trekningen, legg igjen en kommentar under denne episoden på bloggen eller Facebook-gruppa med ditt favorittminne fra podcasten. Jeg trekker vinneren i neste episode!

Ferdig:

IMG_2157

Strikking:

 • Dominoteppe i Kauni Effektgarn
 • Sjal i håndspunnet merino, Seed to flowers på pinne 3 mm
 • Sokker i Opal glittergarn på pinne 2,25 mm, magic Loop
  Happy_9091
 • Alpakkapledd i Drops Alpakka på pinne 3,5 mm.

Spinning:

 • Merino fra Sweet Georgia Yarns i fargen Tapestry. 100 gram, 436meter – 3-trådet (blogginnlegg kommer).
 • 70/30 merino/baby alpakka fra Spinnvilt i fargen koksgrå. 100 gram, planlegger 3-trådet garn, lue kanskje?
 • Sokkeull på Rose, Superwash BFL i fargen Tea Party fra Sweet Georgia Yarns. Delt fletta i 4 på langs, skal kjedetvinne for å få et småstripete sokkegarn. Vi har sokkespinning på RåkknRoll på Facebook.
 • Trønderrokktreff 5. – 6. mars 2016

 

SONY DSC

24 kommentarer

 • Therese

  Grattis! Det jeg sitter igjen med, som gjelder alle episodene, er den gleden du viser/uttrykker med å snakke om det du liker med håndarbeid. Det er så smittende på oss andre (hvertfall meg) og gjør at jeg koser meg enda mer med det jeg jobber med. Massevis av inspirasjon og trips og triks. Så tusen takk for at du bringte meg inn i podcast-verdenen. Det var din pod jeg begynnte å hørre på.
  Tusen takk for at du lager dette! Det er utrolig gøy å følge deg!

 • Carin

  Hei Marianne! Gratulerer med jubileum, så stas!
  Jeg fant din podcast når du hadde holdt på en stund så jeg fikk noen fine uker med Tante Ull-podcast på øret hver kveld i sofakroken.
  Jeg husker uggleteppet, hvor nøye du hadde valgt fargene og at du var opptatt av å bevege deg utenfor komforfargene dine. Jeg har også meget bestemte favorittfarger og synes du var superflink som klarte å sette sammen nye spennende kombinasjoner: og på et slikt digert prosjekt!
  Og teppet vokste, du var kjempeivrig og uglene ble flere. Så ble det stille og jeg gledet meg til at du skulle ta det opp igjen.
  Og så kom den poden da du sa att du hadde fellt av etter halve: siden fargene ikke passet i stuen din!
  Jeg synes det var sååå synd siden du hadde vært så flink og lagt så mye flid i prosjektet!
  Igjen gratulerer masse med jubileum, jeg gleder meg til denne nye episoden!
  Hilsen Carin

 • Karina

  Gratulerer med 2 års dagen!
  Mitt beste podcastminne var da du lagde videopodcast!
  Håper på mange mange flere gode podcast år;-)

 • AnnetteK

  Gratulerer med jubileum!!
  Mitt beste minne må være da jeg oppdaget at du hadde begynt å lage podcast igjen!
  Din glede over alt du prater om er smittsom, så smittsom at jeg gikk til innkjøp av ull og en håndtein, som jeg forøvrig ikke forstår meg på 😛

  Kos deg og slapp av med dine prosjekter, så kommer det en ny episode den dagen du er klar for det.
  <3

 • Sissel

  Gratulerer!
  Mitt beste podcastminne er uten tvil den første videoepisoden, der du koser garnet og forsvinner et øyeblikk…

 • Tove

  Gratulerer så mye med 2års podiversary. 🙂
  Som flere av de andre, så er mitt beste minne da det plutselig kom en videoepisode. Håper det kommer flere av disse når energien tilsier det. 😉 Ønsker deg og alle andre et Riktig Godt Nytt År!

 • Inger-Mina

  Gratulerer med å ha podcastet i 2 år! Synes det var veldig hyggelig når du videopodcastet, også er det morsomt når kosegrisen din har villet være med underveis i innspillinger. Gleder meg til mange flere podder fra deg i tiden som kommer!

 • Irene

  Gratulerer med jubileet. Vanskelig å plukke ut et beste øyeblikk, men setter stor pris på å høre deg snakke om strikking og spinning. Du er en av de som med innlevelse og inspirasjon fikk meg til å prøve spinning. Det første jeg spant var ull fra deg 🙂

 • Anne-Grete

  Gratulerer masse med jubileet! Og tusen takk for masse inspirasjon og smittende ullglede ? Jeg fant deg ikke så lenge etter din nye begynnelse, og har kost meg så mye med hver episode. Det beste må være da du dukket opp på skjermen, så gøy å se deg ‘live’!
  Som en som heller ikke alltid kan gjøre alt hun vil så har jeg enorm respekt for at du bruker tid og krefter på å dele inspirasjon, tips og ullglede med alle oss. Hurra for deg ?

 • heska

  Gratulerer med podcastjubileum!

  Mitt beste minne er da jeg oppdaga podcasten – endelig hadde jeg funnet en podcast med ok lyd og en veldig behagelig radiostemme! Håper du holder den gående i lang tid framover! :]

  Alt godt ønskes i det kommende podcaståret!

 • Emma

  Gratulerer med podiversery – så gøy!
  Jeg begynte og lyssne på din podcast straks etter jeg flyttet til Norge og ønskede ha lite selskap når jeg satt og strikkede. Det er alltid så positivt og glatt att lytte til podcasten din, likte godt video-episodene =) Sen minns jeg gott når du snakkede om en lilla og gul mariusgenser til deg selv, ettersom jeg liker lilla så godt jeg å 😀

 • Wenche D

  Gratulerer med 2-års jubileum! Eg har hørt på podcasten din fra første episode, det er alltid så kjekt og inspirerende å høyra din blide stemme! Det er vanskeleg å plukka ut eit minne, men dei flotte teppa du har strikka og fine gensere, det er imponerande flott arbeid! Tusen takk for du tar deg tid og bruker krefter på podcasten, gleder meg til kvar episode! Godt nytt år!

 • Hege

  Gratulerer med 2 års jubileum!!
  Er litt vanskelig å plukke ut kun et flott minne, men syns jo det var utrolig moro å se deg på videopodcast da 🙂 Håper du kommer med flere slike.
  Og så er du bestandig så blid 🙂

 • Anne Cathrine

  Gratulerer med jubileet 🙂 Har det virkelig gått 2 år? Tida suser avgårde. Jeg synes det er så koselig når Molly lager lyder rundt deg. Skrapingen av små klover er så søtt 🙂

 • Gunvor Senneset

  Gratulerer med 2-års jubileum. Fant podcasten din akkurat nå, veldig hyggelig å høre på her jeg sitter å strikker Mariusjakke i Marinoull til sønnen på 22 år.

 • Karin

  Massor av grattis till ditt jubileum! 🙂
  Glädjer mig till ett nytt år, men nya episoder! Din podcast är in stor inspirationskälla för mig. Jag blir alltid glad när jag ser att du lastat upp en ny episode 🙂
  Om jag ska dra fram ett speciellt minne, så är det nog ditt prat om din cozy memory blanket. Det var du som inspirerade mig så mycket att jag bara måtte starta på ett eget teppe i maj månad i fjol 🙂 Och lite senare hade du och jag en liten miniskeinswap 🙂

  Jag koser med väldig med att sticka på mitt teppe, så tack för inspirationen! 😀

  Kram från Karin / Madevik på Ravelry / Madevikcreating på Instagram

 • MarianneEJ

  Gratulerer med to års jubileum! Som tida går når en har det hyggelig! 🙂

  Skal vi se, beste minne…hm..u know me…

  Den første episoden, fordi det var så utrolig koselig å høre stemmen din igjen, som blodfæn av Ullstund, så var savnet stort, vet du!

  Du har også en gang fortalt på en så morsom og god måte om netthandel og postleveringa hos deg. Hvordan postmannen kjente deg igjen langs vegen (jeg mener det var en av de tidligere podene, og ikke noe vi har snakket om privat – for jeg hører du ler :-)), sånn hvis du venta ei pakke og måtte bort.

  Alle gangene du har lyst opp i en kvardag, og spredd glede, humor og spinne og strikkestemning!

  Tusen, tusen takk for episodene, jeg har kost meg med hver eneste en!

 • Marit Dørum

  Hei! Gratulerer med jubileum!!
  Jeg er en helt fersk lytter, og synes det er kjekt å høre andre trøndere som holder på med garn. Prøvde meg på å spinne med håndtering for første gang før jul, og er blitt hekta. Gleden var derfor stor da jeg hørte om spinne-treffet 🙂 Nå er jeg dessverre opptatt dette året, men neste år skal jeg definitivt bli med!

 • Grete Sponga

  Gratulerer!

  Favorittminne…
  – da jeg hadde podcast som selskap til matlaging og du trakk meg som vinner av nydelige tuller og stjernemarkører.
  – de gangenejeg hører deg snakke og tenker at; der er hun jammen litt Grete-inspirert ?

 • Trine

  Gratulerer med 2årsjubileum!

  Det er vanskelig å velge et favorittminne, men videopodcasten var et høydepunkt.
  Men uansett om det er lyd eller bilde, det er inspirerende å høre gleden og entusiasmen din for garn, strikking, ull og spinning, det smitter 🙂

 • mimouna

  Gratulerer med to år! 🙂

  Det som har gjort størst inntrykk på meg var faktisk de kransene du og din far laget. Veldig personlig og fint. Ellers ble jeg kjempeimponert av at du rekket opp igjen den lekre, grønne genseren din, og strikket en enda flottere av garnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.