Ny uke = nytt prosjekt

Jo altså! Jeg er ganske sikker på at dere har tenkt det, jeg har ikke nok prosjekter på pinnene. Hvertfall ikke sjal 😉 Men likevel, etter ei dårlig helg er det mandag i dag og ny uke = nye muligheter. Derfor lot jeg hjertet vinne, og sjal nr 4 er på pinnene!

Fargene som fristet meg i dag var Hedgehog Sock i fargene Pollen, Seed og Salty Tales. Fargekombinasjonen av disse tre er fantastisk!

IMG_3977

Mønsteret som gikk av med seieren er Leftie av Martina Behm. Jeg har bare et lite mininøste av det gule (Pollen), så derfor bestemte jeg meg for å bruke to farger på «løvene». Så nå er det bare å strikke, strikke og strikke litt mer <3 Men først skal jeg lage meg en stor kopp te, litt mat, og så kan jeg strikke videre på sjalet etterpå.  Med en podcastepisode som selskap 🙂

IMG_3979

8 thoughts on “Ny uke = nytt prosjekt

  1. Oi oi oi – dette blir så nydelig! Dette blir godteristrikking c»,)
    Så lenge du har ledige pinner, har du ikke for mange prosjekter på gang (ukjent ordtak?)

  2. Utrolig fine farger! Jeg har hatt Leftie på ønskelisten lenge, men har istedet blitt 3 Hitchhiker.. Holder på med ei kofte nå, til en kollega, kanskje Leftie kan bli lokkematen til ferdigstillingen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.