Sokkestrikkboble <3

Jeg er skikkelig i sokkestrikkbobla, for disse sokkene har vært fantastiske å strikke fra første maske! Garnet er superwash merino, nylon og kasjmir fra Stray Cat Socks, og mønsteret heter Stars Hollow. Jeg strikker på HiyaHiya Sharps strømpepinner i str 2,25 mm (ny favoritt!). Nå er jeg straks klar for kveldens sokkeetappe, med strikke-te i koppen og deilig garn mellom fingrene. Planen min er sånn egentlig at disse skal være ferdig til torsdag, sånn at jeg med god samvittighet kan begynne på julesokkene. Men rekker jeg det ikke så begynner jeg på julesokker likevel, null problem!

img_4498

Strikk i vei!

6 thoughts on “Sokkestrikkboble <3

  1. Skjønner dette. Men jeg prøvde å finne info ang. mulesing og dette garnet. Det var ikke så lett. Evt. har jeg tungt for det. (it happens…) Vet du noe om det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.