Folklorejakka 2017

I 2010 strikket jeg en jakke til mamma i Holst Supersoft, etter mønsteret Folklore av Anne Dyrholm Stange. Den jakken har hun brukt så mye at albuene har blitt lappet med heklelapper, som nå også er begynt å bli slitne.

Derfor kjøpte jeg inn nytt garn på nyåret, og lurte på om hun ville ha en ny jakke i morsdagsgave. Det ble morsdagsgaven i år, og i forrige uke ble den helt ferdig med litt strikkehjelp fra mottakeren 🙂 Samarbeid er gull!

Den er strikket på pinne 3 mm og 3,5 mm, i mønsteret er det bare to str, men med litt mattekunnskaper ble den en størrelse større enn det som var i mønsteret. Jeg gjorde akkurat det samme sist også,  men gjett hvem som ikke hadde skrevet opp nøye akkurat hva jeg hadde gjort 😉

4 thoughts on “Folklorejakka 2017

    • Takk 🙂 Jeg kjøpte mønsteret på Etsy i 2010, men når jeg går og kikker nå så ser det ut som om hun har stengt Etsy-shoppen. Kanskje du kan sende en melding på Ravelry? Det er et dansk mønster 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *