Et nytt skjerf fra veven

Forrige helg startet jeg opp et nytt prosjekt på veven. Jeg hadde noe håndspunnet fra Nunoco som jeg egentlig hadde andre planer for, men jeg har strikket så mye på store sjal i det siste at jeg faktisk rakk opp sjalet jeg hadde begynt på, og brukte heller garnet på veven. Jeg lagde en 2,5 meter lang, og  40 cm bred renning på min 50-10 vevskje og 50 cm Knitters Loom fra Ashford.

Garnet jeg har brukt er en merino/mulberry silke blanding fra Nunoco, og her kan du lese om hvordan jeg spant garnet. Skjerfet er nydelig mykt etter en Milovask, og jeg er allerede godt i gang med å tenke på  hva jeg kan ha som neste prosjekt på veven 🙂

5 thoughts on “Et nytt skjerf fra veven

  1. Heisann! Vanskelig å se hvor tykt/tynt dette sjalet er?:) ser kanskje ut som et sted midt imellom?

    • Det er ganske tynt når det ligger flatt, men så deilig når man har det rundt halsen. Det er ganske tynt garn som er brukt ca 450-600 meter per 100 gram 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.