Ukategorisert

Happy Knittings hentesett

Her om dagen var jeg inne på Happy Knitting side nettsider, og jeg ble så glad da jeg så at de hadde nettbutikk hvor man kunne betale med Paypal og at de solgte enkeltmønster. Jeg har lenge syntes at hentesettet til Happy Knitting er noe av det vakreste jeg ser, og jeg er veldig glad i symboler og symbolikk.

Bilde fra Happyknitting.no

Så, nå har jeg mønsteret, og jeg har lyst til at det skal være mitt neste prosjekt. Men med hvilket garn? Hifa har jeg ikke lyst til å bruke, så jeg ser for meg kanskje tynn alpakka, 2-trådet lammeull eller Dale Babyull. Hva tror dere?

2 kommentarer

  • LivM

    Nydelig mønster så jeg gleder meg til å se ditt! Jeg er så glad i Dale babyull til slike små, men hvis jeg skulle brukt alpakka så må det være tynn alpakka fra DSA. Lykke til!

  • Marianne

    Jeg tror det blir i Nøstebarnull, jeg elsker det garnet, så lett og luftig 🙂 Er ferdig med dressprosjektet i kveld, så i morgen blir det en ny start!