Ukategorisert

Lurer på om denne blir fin til meg?

Jeg satt og så på køen min inne på Ravelry ikveld, og kom over denne jakken som jeg har merket for lenge siden. Jeg tror jeg har litt lyst på den, men så vet jeg ikke om den passer til meg, om det er en fasong som passer meg…

Så, dere som kjenner meg, og andre… Skal jeg strikke denne?

I denne fargen kanskje?

2 kommentarer

  • Frk.Badegakk

    Av erfaring fungerer dette snittet dårlig på de fleste former. Hadde en sånn jakke og følte meg veldig gravid i den. Så jeg fikk svigerinna mi som ser ut som en pinne, – og hun så også gravid ut i den.
    Mulig du kan pull it off, – men fasongen er ganske kjip sånn gravidlookmessig.

    Men fin, – DET er den! Og fargen var deilig!

  • Marianne

    Da er det heller tvilsomt at jeg kan pull ut off! 😉 Da tror jeg heller at jeg venter litt, jeg trenger ikke en jakke som legger på enda noen kilo til, trenger heller det motsatte 🙂