Ukategorisert

Jakke til nevøen

Dere husker det lille nøstet jeg hadde i forrige innlegg, sant? Vel, jeg strikket prøvelappe, jeg vasket den, tørket den og målte strikkefasthet. Og den målte 18 masker på 10 cm, strikket på pinne 4,5 mm, altså samme strikkefastet som to tråder Nøstebarnull og Kragejakken til barn.

Jeg målte videre garnet mitt, og fant ut at jeg hadde 234 gram garn, og 468 meter. Dette tror jeg går fint til en modifisert kragejakke i str 3 år. Så i helga har jeg strikket, og jeg har strikket opp til ermene på bolen, og en halv erme. Det er så deilig å kunne strikke igjen, uten å ha vondt, og jeg KOSER meg virkelig med denne jakken. Det er ekstra koselig å strikke jakke til nevøen med et garn som jeg har spunnet selv, og den blir supermyk og god!

Videre så har jeg også fått ferdig sokkeparet som jeg har strikket på, det ble et helt enkelt sokkepar i herrestørrelse, uten noen bestemt mottaker 🙂

Her i Trondheim snør det i store mengder, men jeg kjenner likevel at våren sniker seg innpå meg, og også fargerike farger, mer i neste bloggeinnlegg 😉

post signature

2 kommentarer