Ukategorisert

Long time no see ;)

Ja, det har blitt en stund siden sist… Jeg har hatt en ny oppgave på skolen, og da må kreativiteten brukes på skolearbeidet har jeg merket. Men nå er plakaten sendt til print, og jeg har tid til å oppdatere bloggen igjen. Dagen i dag føles helt merkelig, ingen oppgave, hva i alle dager skal jeg finne på? *fnis* Så i dag har jeg gjort ferdig 234 gram herlig merinogarn, og strikket på sokk nr 2, samtidig som jeg har sett et par episoder med Medium.

Garnet jeg gjorde ferdig i dag, var den herlige merinoulla jeg fikk i posten for ikke så lenge siden! En absolutt glede å spinne, myk, nydelig og fargerik. Jeg endte opp med 2-trådet garn og 234 gram, jeg elsker fargekombinasjonen!

Jeg har også fått ferdig siste sending fra Spunky Club, 4 ounces med shetlandsulla Pomegranate, det var ikke den beste ulla jeg har spunnet, synes egentlig den var ganske så tørr og «crispy», og så var det en del korte dekkhår i ulla slik at den ble ganske kløende. Men et par tovasokker, eller et sitteunderlag kanskje?

Sokkene jeg strikker er helt vanlige sokker i glattstrikk, med en litt fancy hæl, supert lite strikketøy som gjør at armene vil være med på strikking i korte perioder 🙂