Ukategorisert

Nytt strikkeprosjekt

I forrige uke så jeg på Twitter at Strikkinnom.com hadde fått inn Cascade 220 i mange flotte farger! Jeg elsker Cascade 220 i plagg til meg selv, fin tykkelse, mykt, og det går raskt å strikke på pinne 4,5-5 uten at jeg ser 10 kg tyngre ut med plagget på. Derfor endte jeg opp med å kjøpe 6 hesper i fargen Eggplant. Jeg kjøpte det på tirsdags morgen, og onsdag var garnet i postkassa, det kalles service!

Garnet var først tiltenkt jakken Garter Yoke Cardigan, som jeg også kjøpte mønsteret til. Men da jeg så nærmere på størrelsene var det egentlig ikke en størrelse som passet meg, den var VELDIG små i størrelsene. En ny plan måtte lages…

Nå har jeg funnet meg mønster, og startet på jakken Mr. Greenjeans fra Knitty Fall 2007. Den er superflott, og jeg tror den blir kledelig til meg også.

Den spede start:

Og her er bildet av jakken, bildet er lånt fra Knitty.com:

post signature

5 kommentarer

 • Anonymous

  ja, den oppskriften har jeg også siklet på.
  Gleder meg til å se resultatet.:)
  Koselig påskestrikk!
  ingridm

 • Lunamon

  Her har du valgt en utrolig flott jakke til det nydelige garnet.
  Ser vi liker samme ting ja.
  Blir spennende å se denne ferdig, supert påskearbeide.

 • Frk.Badegakk

  Åh! Den tror jeg blir kjempelekker til deg! Gleder meg til å se hvordan den blir når den er ferdig=D
  Herlig farge du har valgt! Har ikke prøvd cascade, men føler jeg har gått glipp av ettellerannet siden jeg ikke har gjort det=P
  God påske forresten!

 • Marianne

  Frk.Badegakk: Jeg anbefaler virkelig Cascade, og så har de jo mange fine farger på Strikk innom også, jeg trengte bare 6 hesper til min jakke, så det ble ganske grei pris tilslutt 🙂