Ukategorisert

Palmesøndag

I dag er det palmesøndag, ute skinner sola, og på bordet står det en espresso og påskeliljer. Jeg kjenner vårstemning i dag… Ved siden av meg ligger strikkinga, det går fremover med Mr. Greenjeans, jeg er fornøyd med hvordan den blir. På bordet står også min nye investering, mønsterholder fra KnitPicks, eller KnitPro som det heter her i Norge. Jeg fant den på Husfliden her i Trondheim, og jeg har ønsket meg den lenge, men det har vært umulig siden KnitPicks ikke sender til Norge. Nå er den her, og jeg koser meg med den, den er genial.

Jeg slenger på noen bilder i dag, som får illustrere stemningen jeg har inni meg. Er lenge siden jeg har vist frem Molly også, så hun får være med i bloggen i dag. Tror hun koste seg tidligere i dag, oppå en fell og under ullpleddet, og med solskinn på seg <3

God søndag og god palmesøndag til dere alle!

post signature

4 kommentarer