Ukategorisert

Kitrisokkene

Hei hei, husker dere meg? Ja, hun som ønsket dere god påske, og deretter ble bort? Her er jeg, overlevde påska og er igang med hverdagen igjen.

I jula begynte jeg med det «sokkekitet» jeg bestilte meg for litt siden, Kitrisokkene, og jeg strikket ferdig en sokk før jeg fikk vondt i armene. Nå i påska tok jeg frem pinner og garn igjen, og la opp sokk nummer to. Siden påske har jeg strikket på den, og jeg tror jeg sier meg fornøyd med ett par, og jeg er ganske glad for at jeg har små ben 😉 I går ble jeg ferdig, og i dag ble det fotografering i deilig vårvær!

Jeg ble utrolig fornøyd, og jeg har nye pensokker!
Har du lyst til å strikke så får du kjøpt materiale og mønster her: Kitrisokker

post signature

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.