Ukategorisert

Pinneguris vognteppe – Latvisk hage

Nytt prosjekt på pinnene! Denne gangen er det et mønster fra Pinneguri, det som heter Latvisk hage. Jeg var så heldig at jeg fikk treffe Pinneguri i helga, og se et av vognteppene hennes i «levende live». Det er en liten stund siden jeg la til mønsteret hennes i køen på Ravelry, men etter å ha sett et Wollmeisevidunder i helga, så var det klart at jeg måtte strikke nå.
På mandagskvelden kom boksen med Wollmeisehespene mine frem, og jeg satt lenge og koste meg med synet av alle de små fargerike «Ullmeisene». Jeg har plukket ut noen farger, men så langt har jeg bare strikket med 2. Det du ser nedenfor er Ballerina i bunnfarge, og hjertene er i fargen Mistelzweig. Den nye Marimekkomappa som jeg fant på salg passet perfekt til strikkemappe. Me like!

4 kommentarer