Ukategorisert

Vognteppet og fargene

Her er fargene jeg skal bruke! Bunnfargen er mørk mørk lilla (Ballerina), hjertene er i fargen Mistelzweig, blomstene i fargen Safran, og på midtbolken, den største bolken skal jeg bruke hespet som ligger på toppen, Neptun.

Litt vågal i fargevalgene denne gangen, men jeg liker det, liker det veldig. Og nå får jeg også et kjønnsnøytralt teppe, akkurat som jeg ville. Da er vel målet nådd? Det er hvertfall et fantastisk morsomt teppe å strikke, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir med neste farge nå. Hespet er nøstet opp, og jeg skal starte strikkingen straks bloggingen er ferdig 🙂

post signature

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.