Ukategorisert

Baby Blanket Latvian Garden

Tamtaratam! Jeg er ferdig med vogneppet i wollmeisegarn, et fantastisk teppe som er foret med dobbelt bomullslerett, jeg elsker det! Jeg har sydd på lukkekant fra baksiden, og brukte håndsøm for å sy den fast på strikkesiden. På den måten ble det penest mulig, og jeg hadde god kontroll på hvor lukkekanten havnet.

Jeg har brukt nesten 100 gram av det mørke lilla garnet, og i underkant av 100 gram av de resterende fargene.

post signature

16 kommentarer

 • Pinneguri

  Og så fant du en barnevogn å ha det på også 😀
  Wow, det må ha tatt timer å sy håndsømmen? Men så pent det ble, skjønner jo godt at du vil ha det penest mulig når du først har strikka på det i timer.
  Kunne du ved anledning lage et blogginnlegg om disse teknikkene? Jeg kjenner ikke lukkekant … ? Sydde du den først, så bretta du og håndsydde?

  Nydelig arbeid, A+ 😀

 • Frk.Badegakk

  Med fare for å støte noen må jeg bare si dette: Det teppet ble f… så fint!!!!!! Jeg elsker fargekombinasjonen du har valgt, og du strikker så pent og jevnt!!!! Er kraftig imponert over foringsevnene dine også! Tror ikke mine sømmer hadde sett like pene ut for å si det sånn…=P

  Ha en super helg!
  Klem
  Gakka

 • lise

  Utrolig flott, Marianne! En gang i fremtiden når jeg blir bestemor, skal jeg jammen strikke et flott vognteppe jeg også. Dette må være det fineste jeg har sett ever!

 • Marianne

  Tusen takk alle =)

  Pinneguri: Jeg skal prøve å få til en forklaring, det er en genial måte når man skal sy på bakstykke og kant rundt 🙂

 • Sisselshverdag

  Guri malla så flott teppe *dåner nesten* Utrolig flott fargesammensetning, kanskje jeg må øve til jeg blir bestemor en gang….
  Ha ei superfin pinse 🙂

 • Rhonna

  Oy! Rett og slett vakkert! And oh my goodness, look how fine and straight the seams are! What beautiful beautiful work!

 • organic-lizzi

  Du er bare helt rååå altså!!
  Makan til vakkert tålmodighetsarbeid…wooow!Nå må jeg få satt deg på bloglisten min så jeg ikke går glipp av noe(liker ikke det vet du…:-)
  Tar det bare litt rolig med blogging og enkelte andre ting så kommer jeg meg vel fort…hmmm…
  Deilig dag & Klem Randi