Ukategorisert

Et lite ulleventyr, sauen Mona

Forrige helg var det på tide å starte på den andre ullfellen som lå og ventet på vask. Denne gangen hadde jeg lært fra sist, og satte igang med en skikkelig sortering før ulla gikk i såpevannet. Det var en herlig dag ute, med sortering først, og så ble ulla vasket ute på en liten hybelkomfyr mens jeg strikket og hørte på podcast.

Ulla ble vasket, og en uke etterpå var den tørr og klar for karding. Med min nye kardemaskin i hus gikk kardingen som en lek! Det var noe galt med min Louet Junior, så jeg oppgraderte til en Louet Standard siden den måtte byttes. Et fantastisk fin kardemaskin, 19 cm bred og jeg får store fine batts.

Her ligger herligheten, MASSE ferdigkardet ull. Jeg har ikke veid det enda, men så langt er jeg veldig fornøyd med jobben min, vaskingen, og kardingen ga kjempeflotte batts.

post signature

3 kommentarer