Ukategorisert

Garnet fra Camp Pluckyfluff

Det begynner å bli en stund siden jeg var på Camp Pluckyfluff, men det har ikke blitt tid og overskudd til å få tatt bilder og blogget garnet jeg lagde. Men nå begynner det å roe seg med skolearbeidet, og jeg har fått tid til å vaske garnet, ta bilder, og legge de ut. Så her kommer mine fantastiske *fnis* garn fra Camp Pluckyfluff!

Garn nr 1:

 

Dette var det første garnet vi lagde, hvor vi øvde på (engelske uttrykk på inkluderes, jeg mangler norske ord på de) knots, twists og coils.

Garn nr 2:

Dette garnet er en «Crazy Batt»! Oppgaven var å plukke masse forskjellig ull, uten å tenke på fargekombinasjoner og hva som er fint, karde det sammen og spinne et entrådet garn.

Garn nr 3:

Møt Hatti og Fnatti, jeg er Fnatti 😉 Fnatti er foreløpig på besøk hos Silja siden jeg var så stygg og glemme hun på Campen. Fnatti er et forsøk på å spinne mohair fluffy og tynt rundt en kjernetråd slik at mohairen skulle ligge rundt, og tråden i midten skulle være synlig. Dette klarte jeg ikke, og endte opp med en parykklignende sak 😉

Garn nr 4:

Dette likte jeg! Oppgaven var å spinne inn små tovete kuler inn på en entråd, jeg valgte å tvinne entråden med et turkis lacegarn, og la til noen knuter på garnet. Dette kunne blitt et fantastisk skjerf!

Garn nr 5:

Corespun! Her har jeg spunnet et «Corespun» garn med og uten kjernetråd. Med denne teknikken spinner man ulla rundt tråden man har som kjerne, men kan også spinne slik uten å ha en tråd i midten.

Garn nr 6:

Bare for å vise at man kan egentlig spinne hva som helst inn i et garn, her har jeg spunnet inn stoffiller i garnet.

Garn nr 7

Snegler! Et heller mislykket forsøk på å lage «snegler» i garnet, dette fikk jeg ikke til. Trengs nok en god del øvelse for å få det til…

post signature