Ukategorisert

Hva jeg har gjort siden sist

Det har vært rolig her inne en stund, men jeg har strikket 🙂 For et par uker siden spurte Pinneguri om jeg ville teststrikke et sokkemønster for henne, for jeg hadde klaget over at jeg ikke hadde strikketøy. Jeg ville selvfølgelig teststrikke, for mønstrene Pinneguri lager er nydelige, og med teststrikking får jeg skjerpet hodet og jeg får en utfordring. Jeg elsker utfordringer!

Siden sist har jeg da strikket en sokk i mønsteret Jernverk, som Pinneguri jobber med. Jeg skal straks sette meg ned og skrive ned kommentarene mine til henne, og så får hun vel jobbet videre tenker jeg 🙂 Jeg hadde et ærend i Oslo denne onsdagen, og hun foreslo en kaffekopp. Da ble målet mitt å få med meg en ferdig sokk og vise henne. Og det ble en veldig hyggelig onsdag med masse strikkeprat 🙂

Meg og sokken min:

post signature

3 kommentarer