Ukategorisert

Solskinn i luften, og solskinnsgarn

Med et strikkeprosjekt ferdig, er det lov å starte på et nytt. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle strikke i går, men da jeg tok en liten opprydding i garnhyllene mine, og la frem Wollmeisegarnet ble planen klar. Jeg ville absolutt strikke et nytt vognteppe, ja det som heter Baby Blanket Latvian Garden, et deilig prosjekt! Det jeg synes er best med akkurat dette prosjektet er at det er mønsterstrikking slik at man hele tiden ser at prosjektet vokser, og man kan leke seg vilt med farger og fargekombinasjoner. Og ja, man kan strikke rundt og rundt, og slipper strikkepinner som er i veien.

Denne gangen har jeg startet med en turkis i bunn (Neptun) og Safran som mønsterfarge. Begge er i 100% merino, Wollmeise.

Dagen i dag har vært strålende, og vi trøndere har fått en liten smak på sommer. Ikke den største temperaturen, men i sola har det vært deilig. Jeg har sittet ute i hele dag og strikket på vognteppet mens en liten nevø har løpt rundt i hagen og «klippet gress».

Håper dere har en flott helg!

2 kommentarer

  • Sissel

    Det der blir skikkelig rålekkert! Kanskje jeg og skulle prøve meg på et sånt et? Nå bruker jo ikke snuppa vår teppe i vogna lengre, men det kan jo hende det ramler på noen tantebarn etter hvert?