Ukategorisert

Det ble en liten pause gitt

Jammen ble det ikke en pause på bloggingen min, jeg som var så godt i gang. Men det er har jo sine naturlige årsaker, er jo ikke alle dagene som er like energifyllte, og dessuten så har jeg hatt mye koselig besøk av nevøen denne uka.

Selv om jeg har vært borte fra bloggverden, har jeg fått gjort litt håndarbeid, bittelitt hvertfall. I posten i uka som gikk fikk jeg en nydelig håndtein fra Golding. Den er nyyydelig og heter Sweetheart, og er en Golding 2″ Micro Model. Det meste av spinningen som har blitt gjort denne uka har jeg gjort på håndteinen. Nå har jeg fått spunnet opp ca 60 gram, og har igjen en runde til. Målet er at hele den BFL-fiberen jeg spinner skal spinnes på håndteina. Det er virkelig en nydelig tein, og jeg elsker det at den ikke er så stor, da er den enklere for meg å håndtere.

Jeg elsker det siste bildet. Nevøens små gode hender som utforsker tantes håndtein mens vi ser på Ole Brum. Godingen!

Sokken dere så i det forrige innlegget er forresten på søppelfyllinga :p Jeg strikket den i Arwetta, som viste seg å være et for tynt garn. Sokken ble for liten, og jeg orket ikke bruke energi å rekke den opp. Kuttet tråden, og slengte den i bøtta!

Men takket være snille, snille Pinneguri, fikk jeg tak i et par hesper Bugga som jeg nå strikker med. Bugga er et tykkere garn enn Arwetta, og resultatet ble veldig mye flottere enn Arwettaforsøket mitt. Begynte i går kveld på sokken, og i morgen skal den bli ferdig. Det er et fantastisk moro mønster å strikke, gled dere til det slippes!

2 kommentarer

  • Sissel

    Nei nå må jeg vel også se å få ordnet meg en sånn nydelig en. Sitter på hytta og spinner på en modifisert håndtein som jeg aldri ble helt venn med før jeg snudde den.
    Må vel se å få blogget litt jeg også…